Objectius

El nostre objectiu principal ve marcat per un desig de permanença, és a dir, malgrat estem posant al mercat un producte de nova vida, hem de recordar que estem mantenint un saber fer, una saviesa, un tractament de la roba, que sembla ser que algú s’entesta en fer desaparèixer. És aquí, en el bressol del tèxtil de tota la vida, on l’aixovar troba, avui, el seu lloc.

El nostre objectiu és la venda a Europa i la conca del Mediterrani, ja que d’aquí n’extreiem la tecnologia i la matèria primera, el cotó.

Més enllà d’aquest àmbit geogràfic, no ens sentim en el dret d’interferir, ja que cada continent té la seva pròpia cultura tèxtil, i pot arrivar als mateixos resultats. Per tant, preferim cooperar amb teixidors locals, que vulguin desenvolupar el producte des de i pel seu àmbit local.

A l’hora de posar valor monetari a les peces de l’Aixovar volem oferim preus coherents, que siguin assequibles per la majoria, i dignes per les parts que hi han treballat. La guerra de preus que condiciona tots els mercats actuals, ha anat escanyant els costos de producció, i també el preu del sòl a les ciutats genera la necessitat de doblar, com a mínim, el preu del producte al posar-lo a la venda, de manera que comprar barat en aquests moments significa gairebé no pagar el producte en sí, és a dir: plantar, conrear la matèria primera filar, teixir, confeccionar, acabar. Comencem des de la microeconomia, i mirant-nos el producte com allò que val, una peça que s’ha pensat i fabricat per ser útil i que té un valor i ha de tenir unes funcions, una qualitat i una durabilitat el màxim de llarga perquè l’arribem a fer nostre i personal.

Per poder oferir aquests productes a preus sostenibles, hem trobat maneres de treballar més imaginatives. En la fabricació: treballem amb el teixit del teler a la peça, i de la peça confeccionada, a l’acabat. Evitem així el pas d’acabat industrial del teixit, que ens demana mínims molt alts d’estocs i ens condiciona la versatilitat.

En la comunicació del producte: vendre en petites i mitjanes produccions que poden ser personalitzades, a petits hotels, cases rurals, residències de diferents col·lectius que tinguin cura dels seus materials. Vendre a través d’Internet, o qualsevol tipus de venda al públic que no estigui condicionada a doblar el preu del producte.

< Tornar
Coneix Aixovar